“Pár hónappal ezelőtt lehetőséget kaptam, hogy frissítsem, illetve bővítsem angol nyelvtudásomat. Csoportunk 4-5 főből áll, családias, jó hangulatban telnek az órák. Tanárunkat mind szakmailag, mind emberileg kiválónak tartom, segítőkész és energikus, ebből mi is erőt merítünk. Az órák tartalmilag jól követik egymást, az órákra való felkészülés is sokat segít a gyakorlásban, az új ismeretek elsajátításában. A nyelviskola vezetése korrekt, dolgozói segítőkészek. Többször hirdetnek internetes játékokat, melyeket érdemes figyelemmel kísérni, mert értékes nyereményekhez lehet jutni általuk. A legutóbbi játékon nekem is volt szerencsém nyerni egy ingyenes órasorozatot, amit utólag is nagyon köszönök! Bátran tudom ajánlani a Galambos-Lindenfeld Nyelviskolát mindenkinek, aki fejleszteni, bővíteni szeretné idegen nyelvtudását, vagy csak szinten kívánja tartani, frissíteni azt.”

Bogáti Réka
molekuláris biológus

“2015 októberében egy szintfelmérő megírása után iratkoztam be a nyelvstúdióba, ami mint később kiderült, igen gyümölcsöző döntésnek bizonyult. Ekkor már rendelkeztem egy középfokú nyelvvizsgával és elsősorban szinten szerettem volna tartani a nyelvtudásomat, viszont ennél jóval többet kaptam. Eddigi tanulmányaim során itt találkoztam a leginkább felkészült, alapos, gyakorlatias és valóban hasznos angol nyelv oktatással, amiben nagy része volt tanáromnak, Sitku Zsuzsának. Ő, amellett, hogy egy remekül felkészült pedagógus, rendkívül logikusan építette egymásra a tananyagot, ami véleményem szerint a nyelvoktatás legfontosabb kritériuma. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2016 márciusában sikeres Cambridge felsőfokú nyelvvizsgát tettem. Mindenkinek, aki szeretne angolul tanulni őszintén ajánlom, hogy tegyen itt egy próbát.”

Gyurán Dávid
Cambridge nyelvvizsgázó

 “Az Egyesült Királyságba történő egyetemi jelentkezéshez szükségem volt egy nemzetközileg is elismert nyelvvizsgára. Ezért kezdtem el lehetőségeket keresni a felkészüléshez Debrecenben, és végül az, hogy a G&L Nyelvstúdió mellett döntöttem, abszolút helyesnek bizonyult. Munkájuk hatékonyságát a vizsgám eredménye is mutatja. Tanáraik és az egész csapatuk nem csupán csak profik, de rendkívül kedvesek és segítőkészek is. Akárhányszor a nyelviskolában jártam, mindig jó hangulat uralkodott és ezen felül még az ügyintézés is gyorsan, akadálymentesen zajlott. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!”

N. Kristóf
Tanuló, Fazekas Mihály Gimnázium

 „Mindig kétkedve fogadom a vizsgafelkészítő tréningeket, mert legtöbbször pénzlehúzásról van szó. De a G&L esetében nem így történt! Az órák percre pontosan kezdődtek, a felkészítő tanár pedig profi volt. Végigvettük a vizsga típusfeladatait, a felkészítő tanártól pedig nagyon jó tippeket kaptunk minden vizsgarészhez. A szóbeli résznél vita feladattal tudtuk készülni a vizsgahelyzetre, így sokkal könnyebben ment élesben a vizsga. A ’Writing’ résznél fogalmazást kellett írnunk, amit aztán együtt kielemeztünk és így ötleteket merítettünk, valamint tanultunk egymás hibáiból. Egy ilyen előkészítő – mint ahogy a nevében is benne van – nem helyettesíti a megfelelő felkészülést, de nagyon jól felkészít a vizsgára. Az elmúlt időszakban messze az egyik legjobban elköltött pár ezer forintom volt és mindenkinek csak ajánlani tudom! Nekem sokban hozzájárult a sikeres szóbeli-, és írásbeli vizsgámhoz!”

Dankó Gábor
EURO B2-es nyelvvizsgázó

“Galambos és Lindenfeld. Az alapítók személye garancia a hagyományos polgári értékrendre, szakmai tapasztalatuk pedig a magas szintű oktatásra.
A nyelviskola az ügyfél igényeire szabott professzionális megoldásokat nyújt, ráadásul élvezetes formában.

Rácz Zsolt
Debrecen Airport
CFO

„Nagyon hálás vagyok a G&L nyelvstúdiónak, hogy lehetővé tették a 12 éves fiam és magam számára, hogy a londoni St. Giles nyelviskolában tanulhassunk a nyári szünidőben. Délelőttönként a szülők és gyermekeik külön csoportokban vettek részt az órákon, délutánonként gazdag családi programokban volt részünk. A családi kurzust jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik anyanyelvi környezetben szeretnék taníttatni 11-16 éves gyermeküket, s akik maguk is szívesen fejlesztenék angol tudásukat.”

Dr. Radics Tünde
egyetemi adjunktus

A G&L Nyelvstúdió 2003 óta tanít a Debreceni Egyetem Orvosi Karán angol nyelvet a hallgatóknak és a dolgozóknak egyaránt. Professzionális tanáraik munkája teljes megelégedésünkre szolgál.

Prof. Kappelmayer János
igazgató
Debreceni Egyetem Klinikai Központ
Laboratóriumi Medicina Intézet

A G&L Nyelvstúdió 2002 óta, 12 éve fejleszti munkatársaink angol nyelvi készségeit. Tanáraik amellett, hogy magas szakmai színvonalon és lelkesen vezetik a nyelvórákat, teljes mértékben odafigyelnek munkatársaink illetve vezetőik igényire.”
Helmly Beáta
TEVA Gyógyszertár Zrt.
HR Igazgatóság
Szervezetfejlesztési vezető

“Maximálisan elégedett vagyok a nyelviskolával. Az oktatás színvonala átlagon felüli, a tanárok rendkívül felkészültek – nélkülük nem lett volna sikeres a nyelvvizsgám. A legjobban az tetszett, hogy az órákon minden segédeszköz (pl. laptop, projektor, fénymásolatok) biztosítva volt. Mindenkinek nagyon ajánlom őket! :)”

Kürti G.-Szabó Enikő
Laboratóriumi asszisztens
Laboratóriumi Medicina Intézet

 

Leave a Comment