ELÉRHETŐ NYELVTUDÁS

Sikerünk a jó döntések sorozata: indulásunk óta, 1997-től önállóak maradtunk Debrecenben, a két legszínvonalasabb nyelvvizsgát – Euro és Cambridge – szervezzük, kiváló tanárokat alkalmazunk.

Mitől jó egy nyelviskola?

Mindig nehéz elkezdeni a tanulást. Ez lehet trauma is, de lehet hallatlan öröm, ha meggyőződünk arról, hogy képesek vagyunk megcsinálni. Ha van olyan nyelviskola, ami erre törekszik, figyelembe veszi az időbeosztásunkat és a tudásszintünket – az jó.

 

A nyelvtanár profizmusa

Ez azt jelenti, hogy jó tanárokat alkalmazunk? Hogy a tanár empatikus-e? Hogy jó kapcsolatot alakít ki diákjaival? Hogy jó a megjelenése? A szakmáját magas szinten műveli? Meg van-e a képessége, hogy elhitesse a tanítványaival azt, hogy meg tudják tanulni a nyelvet? Igen. A profizmus mindezen tényezők meglétét jelenti.

A csoportban tanulás öröme

A csoportban tanulás öröme

A csoportos tanulás előnyei

Kevés szabadidőnk van, azt pedig élvezetesen és eredményesen akarjuk eltölteni. Erre alkalmas a kiscsoportos légkör. De miért jobb csoportban fejlődni? Egyrészt a többi hallgatótól is rengeteget lehet tanulni. Másrészt a változatos feladatok miatt sohasem monoton az óra. Ráadásul sokkal kevesebbe kerül.

A jó hangulat garantált! :)

A jó hangulat garantált! :)

Mi, a Galambos-Lindenfeld Nyelvstúdióban mindent tálcán kínálunk: a 19 év tapasztalatát, a legújabb tan- és vizsgaanyagokat a legmodernebb technikával fűszerezve. A hallgatók elégedettségét rendszeresen mérjük és figyelembe vesszük.