Képzési tájékoztató

Angol alapszintű KER C2 – 6×40 óra
Képzési helyszíne: Debrecen, 4025, Petőfi tér 19/3 2/1

Képzés időpontja, beosztása:

  • 2 hétköznap délelőtt 09:00-12:00-ig megbeszélés szerint
  • 2 hétköznap délután 15:00-19:30-ig megbeszélés szerint,
  • vagy hétvégén délelőtt

A tanfolyam részvételének követelményei:

  • felsőfokú (C1) szintfelmérő eredménye: 81% fölött
  • a tandíj modulonként előre fizetése

a tanúsítvány kiadásához minimum 80%-os jelenlét szükséges

A képzés költsége: 2400 Ft/ tanóra, de nem tartalmazza a szükséges tankönyv árát.

A képzés célja: Nem jelent számára gondot akár az élőben hallott, akár a médián keresztül sugárzott beszéd megértése, még akkor sem, ha a sebesség anyanyelvi szintű.
Könnyedén elolvas szinte bármilyen nyelvezetű szöveget, beleértve az elvont, szerkezetileg vagy nyelvészetileg bonyolult szövegeket is, például leírásokat, szakmai cikkeket és irodalmi alkotásokat.
Erőfeszítés nélkül képes részt venni bármely beszélgetésben, továbbá jól ismerem a sajátos kifejezéseket és a hétköznapi nyelvi fordulatokat.
Világos, zökkenőmentes leírást vagy érvelés tud megfogalmazni a témának megfelelő stílusban és hatásos logikai felépítéssel, amely a hallgatónak segít a lényeges információk észrevételében és felidézésében.
Világos, zökkenőmentes, megfelelő stílusú szöveget tud írni, pl. bonyolult leveleket, beszámolókat és cikkeket, melyekben a logikai felépítés hatékonyan segíti a hallgatót a lényeges információk észrevételében és felidézésében. Szakmai és irodalmi szövegekről összefoglalót, értékelést tud írni.

Célcsoport: Bárki a részvétel feltételeinek megfelel (szükséges lehet esetleg részletezni: dolgozók, munkanélküliek, diákok, nyelvvizsgázók, phd hallgatók, stb)

A tanfolyammal kapcsolatosan további információ kérhető telefonon vagy e-mailen keresztül:

70/9382412 és 52/535-700, glnyelvstudio@gmail.com